فارسی
چهارشنبه 16 آبان 1403 - الاربعاء 3 جمادى الاول 1446
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه

ارزش ها و لغزشهای نفس، ص: 21

طوسی، علامه محمدباقر مجلسی، شيخ جعفر شوشتری و در قرن معاصر بزرگانی چون آيت اللّه العظمی بروجردی، آيت اللّه سيدعلی نجف آبادی، آيت اللّه حاج ميرزا علی شيرازی، آيت اللّه حاج ميرزا علی هسته ای، آيت اللّه حاج ميرزا علی فلسفی تنكابنی و ...

با داشتن مقام مرجعيت و مقام علمی بسيار بالا در ماه رمضان و محرم و صفر به منبر می رفتند و از اين طريق دِين خود را به قرآن و اهل بيت ادا می كردند.

اين جانب حسين انصاريان كه ساليانی از عمرم را در شهر مقدس قم، اين آشيانه اهل بيت، نزد بزرگانی از مراجع و اساتيد مشغول تحصيل بوده ام، بر اساس وظيفه ای كه احساس می كردم رو به جانب تبليغ و تأليف آوردم و در اين راه، فقط توفيق حق رفيق راهم بود. در زمينه تبليغ بيش از شش هزار سخنرانی در نزديك به پانصد موضوع مختلف بر پايه قرآن و روايات اهل بيت و تاريخ صحيح و نكاتی از حيات پاكان و اوليای الهی پرداخته ام و اميدوارم تا لحظات پايان عمر هم چنان توفيق ادای اين وظيفه را از جانب حق داشته باشم.

مؤسسه دارالعرفان، كه در شهر قم در جهت نشر معارف قرآنی و فرهنگ اهل بيت عليهم السلام كارهای مهمی را در سطح جهانی انجام می دهد، بنا گذاشت متن اين سخنرانی ها به صورت مكتوب درآيد تا در اختيار طلاب حوزه ها و دانشجويان و مردم علاقمند قرار گيرد و اين مجموعه كه احتمالًا حدود دويست جلد خواهد شد در آينده منبعی برای مبلغان شيعه قرار گيرد. من پس از سپاس از حضرت حق لازم می دانم به خاطر تحقق اين مهم از دو فرزندم و جناب آقای پيمان تشكر كنم و از خوانندگان، به خصوص مبلغان گرامی، درخواست دعا نمايم. حال، اين شما و اين اثر اسلامی كه فقط لطف و رحمت حق سبب ظهورش شد.

فقير: حسين انصاريان

محتوای سوره يوسف

1

تهران، حسينيه هدايت رمضان 1382

الحمدلله رب العالمين و صلّی الله علی جميع الانبياء والمرسلين

و صلّ علی محمد و آله الطاهرين.

سوره مباركه يوسف، ظرف عبرت ها، اشارات، لطايف و عالی ترين مسائل اخلاقی است. در آغاز داستان، خداوند عالم، آن را برای شخص پيامبر اسلام بيان می كند و در پايان، اين داستان را عبرت و درسی برای همه مردم تا قيامت اعلام می كند، البته برای صاحبان انديشه و آنان كه از انسانيت برخوردار و اهل دل، موعظه پذيری و پند گرفتن هستند.

«لَقَدْ كانَ فِي قَصَصِهِمْ عِبْرَةٌ لِأُولِي الْأَلْبابِ ...» «1»

مجموعه اين داستان، درس زندگی است و عالی ترين مسائل انسانی، در آن گنجانده شده است. صاحبان فكر دوست دارند كه همواره با اين حقايق مأنوس باشند، زيرا اين حقايق را به منزله بارانی برای سرزمين خشك وجود می دانند. اگر باران سرزمين خشك را زنده می كند و انواع گل ها و گياهان را در آن می روياند، اين حقايق نيز باطن و عقل و جان و دنيا و آخرت را طراوت و خرمی می بخشد و آنها با اين سرمايه سنگين، عاشقانه روبه رو می شوند.

______________________________
(1)- يوسف (12): 111؛ «به راستی در سرگذشت آنان عبرتی برای خردمندان است.»




پر بازدید ترین مطالب سال
پر بازدید ترین مطالب ماه
پر بازدید ترین مطالب روز



گزارش خطا  

^