فارسی
چهارشنبه 06 تير 1403 - الاربعاء 18 ذي الحجة 1445
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه

حديث عقل و نفس آدمی درآيينه قرآن، ص: 404

بخش ديگری از اين علم را نيز می توان از معارف و فرهنگ پاك اهل بيت تحصيل كرد كه دراين باره هم كتاب های پرقيمتی نوشته شده است و محصول قلب ائمه طاهرين كه عرش خدا و ملكوت عالم است در دسترس همه كسانی كه سواد خواندن داشته باشند قرار گرفته است.

مطالعه تفاسير قرآن و كتاب هايی كه در ارتباط با فرهنگ اهل بيت است، چراغ انديشه را در انسان روشن و او را از خواب بيدار می كند. در نتيجه، انسان بصيرت پيدا می كند و شروع به انديشه كردن در وجود خودش، در عالم هستی، در گذشته و آينده، و به مقاصدی كه پروردگار عالم می خواهد انسان به آن ها برسد می كند.

دو سفارش از امام مجتبی (ع)

وصيت اول: تقوا

چندی پيش، روايتی از حضرت مجتبی، عليه السلام، ديدم كه خيلی برايم جالب بود و واقعا گوهر بی نظيری بود. امام مجتبی، عليه السلام، در اين روايت مردم را به دو چيز سفارش كرده بودند:

1. «اوصيكم بتقوی اللّه».

سفارش اولشان اين بود كه دامن زندگی خود را از آلوده شدن به گناهان كبيره و اصرار بر گناهان صغيره حفظ كنيد. گناهان كبيره و اصرار بر گناهان صغيره مانند كلنگ نوك تيزی است كه ساختمان انسانيت انسان را از بيخ وبن خراب می كند. در صورتی كه اين امور تداوم داشته باشد، يقينا انسان زير هوار گناهان خود می ماند و ديگر نمی تواند نجات پيدا كند و هلاك می شود. اين سخن پروردگار در قرآن نيز اشاره به همين موضوع دارد:




پر بازدید ترین مطالب سال
پر بازدید ترین مطالب ماه
پر بازدید ترین مطالب روز



گزارش خطا  

^