فارسی
چهارشنبه 26 ارديبهشت 1403 - الاربعاء 6 ذي القعدة 1445
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه

چهره ملكوتی يوسف عليه السلام، ص: 210

زير دريايی و تكنولوژی چه تضادّی دارند؟ چون دنيا از نظر تكنولوژی پيشرفت كرده است، بايد قرآن و حلال و حرام آن تعطيل شوند؟ اصلًا بين اين ها چه رابطه و پيوندی هست؟

دين، حقيقتی است كه ما را به دست يابی به تكنولوژی و علوم دعوت و انسان را از جهل و نادانی منع می كند و تمام حرف دين اين است كه علم و پيشرفت شما بايد با اخلاق و رابطه صحيح با خدا و خلق، به ابزاری برای آخرت شما تبديل شود، نه اين كه ابزاری برای جنگ، خونريزی، غارت، تجاوز، گناهان پيشرفته و جديد، خيانت، ناامنی و در يك كلام به ابزاری برای اينكه انسان به حيوان درنده و خون خوار مبدل شود.

جايگاه بی ادبان در جهنم

خدا در قرآن در مورد سؤال از اهل جهنم می فرمايد: چرا شما را به جهنم آورده اند. تعجب می كنند؛ چون نبايد انسان به جهنم برود. دوزخيان جواب می دهند:

«لَوْ كُنَّا نَسْمَعُ أَوْ نَعْقِلُ ما كُنَّا فِي أَصْحابِ السَّعِيرِ» «1»

ما گوش و عقل را تعطيل كرديم. به ما می گفتند: بيا گوش بده، در اين آيات، حرف های انبيا و ائمه عليهم السلام انديشه كن، می گفتيم: نمی خواهيم. چون دنيا، دنيای زير دريايی و سفينه است و دوره اين حرف ها ديگر تمام شده است.

در جواب اين بی خردان بی مغز كه می گويند: دوران قرآن و كلام انبيا و ائمه عليهم السلام تمام شده بايد گفت: مگر در قديم دو ضرب در دو چهار می شد، حالا يازده

______________________________
(1)- ملك (67): 10؛ «اگر ما [دعوت سعادت بخش آنان را] شنيده بوديم، يا [در حقايقی كه برای ما آوردند] تعقّل كرده بوديم، در ميان [آتش ] اهل آتش سوزان نبوديم.»




پر بازدید ترین مطالب سال
پر بازدید ترین مطالب ماه
پر بازدید ترین مطالب روز



گزارش خطا  

^