فارسی
سه شنبه 09 بهمن 1403 - الثلاثاء 27 رجب 1446
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه
  

صبر از ديدگاه اسلام، ص: 58

گريه كنم، دست مرا بگير و به حرم اميرالمؤمنين عليه السلام ببر، من می خواهم شيعه و علوی شوم.

مشاهده كنيد كه يك حسنه چه پاسخی دارد.

دنباله حكايت امام كاظم عليه السلام

موسی بن جعفر عليهماالسلام به آن شخص پيشگو فرمود: در مقابل رياضت ها و صبری كه كردی، حق است كه چنين پاداشی را به تو بدهند. آيا علاقه داری مسلمان شوی؟ گفت: نه، هيچ علاقه ای به مسلمان شدن ندارم، فرمود: با خواهش نفس مخالفت كن و مسلمان شو، تو كه تمرين مخالفت با هوای نفس داری، باطن تو می گويد مسلمان نشو، با اين باطن جهاد كن و مسلمان شو.

گفت: چشم. به دست موسی بن جعفر عليهماالسلام مسلمان شد. چند روزی كه آداب اسلام را ياد گرفت، كسی آمد به او گفت: يكی از آن خبرها را از زندگی من به من بده. هر چه فكر كرد، ديد هيچ خبری نزد او نيست. به درب خانه موسی بن جعفر عليهماالسلام آمد و در زد، گفت: يابن رسول الله! آن زمانی كه بی دين بودم، می توانستم خبر از آينده بدهم، اما اكنون كه ديندار شده ام، خبری نمی توانم بدهم، پس مزد اين دينداری ما چه شد؟

حضرت فرمود: دنيا گنجايش مزد مسلمان شدن تو را ندارد، پاداشی كه می خواهند به تو بدهند، در اين دنيا نمی توان به تو داد. گفت: صبر می كنم تا در قيامت، پاداش مسلمان شدنم را از پروردگار عالم بگيرم.

ارزش خرج كردن در راه ابی عبدالله عليه السلام

پس ممكن است كه يك حسنه، هفتصد برابر پاداش داشته باشد. اگر مصلحت باشد، در دنيا عطا می كنند، اما اگر مصلحت نباشد، پاداش آخرتی عطا می كنند، الا يك حسنه را كه پروردگار به موسی بن عمران عليه السلام فرمود: بر عهده ام است،

بنده ام را از دنيا نمی برم تا در همين دنيا چند برابر به او پاداش بدهم و آن اين است كه اگر كسی يك دينار برای حسين من عليه السلام خرج كند، تا از دنيا نرفته است، پاداش او را هفتاد برابر خواهم داد.




پر بازدید ترین مطالب سال
پر بازدید ترین مطالب ماه
پر بازدید ترین مطالب روز



گزارش خطا  

^