فارسی
دوشنبه 12 شهريور 1403 - الاثنين 26 صفر 1446
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه

صبر از ديدگاه اسلام، ص: 249

و كراواتی شد و لباس انگليسی ها را پوشيد.

نوشته بود: رييس كتابخانه لنينگراد به من گفت: همه جای اين كتابخانه را نمی شود ديد، چون پانزده ميليون كتاب را ديدن خيلی وقت می خواهد. اما من شما را به بهترين كتاب اين كتابخانه راهنمايی می كنم. فكر كردم اين بهترين كتاب از مانيفيست، حزب كمونيست و خود لنين است.

ما را به اتاقی برد، كليد انداخت و درب را باز كرد. آن اتاق قفسه نداشت و ميزی قيمتی در وسط اتاق و بشقابی قيمتی نيز روی ميز بود. كتابی روی آن بشقاب باز بود. به برق وصل بود و آرام می چرخيد.

گفت: اين عالی ترين و بهترين كتاب در اين پانزده ميليون كتاب است كه من در اين كتابخانه به تو خيلی لطف كردم و درب را باز كردم كه بيايی و ببينی. گفت: آيا بشقاب از حركت نگه می داريد؟ گفت: بله، كليدش را زد، بشقاب از حركت ايستاد. گفتم: می شود كتاب را بردارم و نگاه كنم؟ گفت: فقط يك لحظه بردار.

برداشتم و ديدم پشت كتاب نوشته است: «نهج البلاغه علی بن ابی طالب». اين قطره ای از دريای بی پايان صلاح عقلی حضرت علی عليه السلام است.

حضرت دست رفيق خود را گرفته، كنار شط فرات آورد و به او فرمود: اين آب را می بينی؟ من اگر بخواهم، از دل اين آب، به تمام اين مملكت روشنايی بدهم، می توانم.

مردم زمان حضرت به جای ايجاد فرصت برای پياده شدن علم او، چهار سال و نه ماهی كه حضرت را سر كار آوردند، با جنگ، كشتن، جنايت و تهمت عمر علی عليه السلام را تمام كردند.

بارها اين آيه را با خود دوباره بخوانيد:

«إِلَّا الَّذِينَ تَابُواْ وَأَصْلَحُواْ وَاعْتَصَمُواْ بِاللَّهِ وَأَخْلَصُواْ دِينَهُمْ لِلَّهِ فَأُوْلئِكَ مَعَ الْمُؤْمِنِينَ » «1»

______________________________
(1)- نساء 146: 4؛ «مگر كسانی كه [از گناه بزرگ نفاق ] توبه كردند، و [مفاسد خود را] اصلاح نمودند، و به خدا تمسّك جستند، وعبادتشان را برای خدا خالص ساختند؛ پس آنان در زمره مؤمنان اند.»




پر بازدید ترین مطالب سال
پر بازدید ترین مطالب ماه
پر بازدید ترین مطالب روز



گزارش خطا  

^