ارزش عمر و راه هزينه آن، ص: 321
قرآن را بياموزيد؛ زيرا نيكوترين سخن است.
اگر اين قرآن سخن خدا نباشد، از كيست؟ كدام كلام، مافوق «كلام الله» است؟ كدام كلام نيكوتر از كلام خداست؟ كلامی كه «لا رَيْبَ فِيهِ» «1» است، هيچ شكی در حق بودن آن نيست. اگر در آن ناحقی بود، دشمنان قرآن اين ناحق را عَلم كرده بودند و اعتبار قرآن را لطمه زده بودند، به خصوص در زمان ما كه قرآن كريم از تمام زمان ها بيشتر دشمن دارد. به خاطر موجی كه انقلاب در جهان انداخت. با اين وسايل و ابزار الكترونيكی و به خاطر اين كه درياوار دارد در جهان مشتری جذب می كند، از سياه پوست، سفيد، سرخ، شرقی و غربی، با اندك بيداری و هوشياری نسبت به اسلام، فرهنگ ها را رها می كنند و به فرهنگ الهی كه تجلی آن در قرآن كريم است، اتصال پيدا می كنند.
عقل و انديشه، نجات دهنده كشيش مسيحی
سال ها كشيشی فرانسوی در يكی از مناطق آفريقا مشغول تبليغ مسيحيت بود، اما مدتی بعد، توجهی نسبت به قرآن كريم و فرهنگ الهی پيدا می كند؛ يعنی همان هوشياری و بيداری. انسان وقتی نسبت به حقيقتی هوشيار می شود، در مقام مقايسه برمی آيد.
وقتی قرآن مجيد را با انجيل و تورات و فرهنگ كليسا مقايسه می كند، می بيند كه در مسيحيت افكار باطل و پوچ خيلی فراوان هست، ولی در قرآن مجيد و فرهنگ الهی نه:
«لا يَأْتِيهِ الْباطِلُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَ لا مِنْ خَلْفِهِ» «2»
بنابراين مسلمان می شود و بعد عالم به برنامه های قرآن و فرهنگ اهل بيت عليهم السلام می شود و شيعه شده، مربی بچه های شيعه در آن منطقه می گردد.
______________________________ (1)- بقره (2): 2؛ «در [وحی بودن و حقّانيّت ] اين كتابِ [با عظمت ] هيچ شكی نيست.»
(2)- فصلت (41): 42؛ «كه هيچ باطلی از پيش رو و پشت سرش به سويش نمی آيد.»