فارسی
يكشنبه 09 ارديبهشت 1403 - الاحد 18 شوال 1445
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه

تواضع و آثار آن، ص: 45

با اين حقايقی كه مطرح شد، ارزش روزه را فقط خدا می داند چه مقدار است، حق همين است كه می فرمايد: «الصوم لی» روزه عبادت بكر و دست نخورده و ويژه من است كه نتوانستند از اين عبادت سوء استفاده كنند. اين اصل روزه است.

صف روزه داران در قيامت

شما روزه داران، با وصل شدن به روزه، باعث می شويد كه با اتّصال، تمام ارزش های روزه را به خود منتقل كنيد. لذا صف روزه داران در قيامت به خاطر ويژه بودن روزه، صف ويژه ای است و خدا چه برخوردی در قيامت با روزه داران دارد، گوشه ای از آن را روايات بيان كرده اند، كه خوشحالی ای كه برای روزه داران در قيامت، در هنگام پرداخت پاداش برای آنها به وجود می آيد، مانند خود روزه خوشحالی ويژه ای است و پاداش آن هم مانند خود روزه، پاداش ويژه می باشد.

به روزه دار كه اين همه ارزش از خودش ظهور می دهد؛ سفارش شده بهترين موقعيت برای تو به خاطر اين روزه اين است كه در اين سی روز ماه مبارك رمضان به شش منبع معنوی، خود را وصل كن. عنوان اين شش منبع معنوی را برای شما بيان می كنم و به خواست خدا، در فرصت های ديگر توضيح می دهم.

شش منبع معنوی انسان در دنيا و آخرت

اتصال به اين شش منبع معنوی انسان را در دنيا و آخرت به درجات معنوی می رساند.

منبع اول، «بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ» می باشد.

منبع دوم: «الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِينَ» «1» است.

منبع سوم: «استغفر الله العظيم» استاد عرفان من می گفت: اگر گفتند ده مرتبه

______________________________
(1)- فاتحه (1): 1- 2؛ «به نام خدا كه رحمتش بی اندازه است و مهربانی اش هميشگی* همه ستايش ها، ويژه خدا، مالك و مربّی جهانيان است.»




پر بازدید ترین مطالب سال
پر بازدید ترین مطالب ماه
پر بازدید ترین مطالب روز



گزارش خطا  

^