فارسی
شنبه 08 ارديبهشت 1403 - السبت 17 شوال 1445
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه

تواضع و آثار آن، ص: 70

انسان برگرداند و هيچ دارويی هم وجود ندارد كه بيماری منتهی به مرگ را علاج كند.

بنابراين نبايد در اين زمينه وقت گذاشت، البته انسان واجب است در خوراك، آشاميدنی ها، پوشاك و مسكن، و برخورد با ديگران، قوانين و قواعد بهداشتی را برای حفظ سلامت خود رعايت كند، همنگامی كه اجل حتمی فرا رسيد و از دنيا رفت، ديگر در آن جا محاكمه نمی شود كه تو با دست خود وسيله مرگ خودت را فراهم كردی.

رعايت بهداشت در روايات و اخبار

قوانين بهداشتی در روايات و اخبار به خصوص در فرهنگ اهل بيت عليهم السلام فراوان است كه اگر شما به مقررّات بهداشتی كه از جانب اهل بيت عليهم السلام روايت شده، مراجعه كنيد، بيش از پنج هزار روايت در اين زمينه می باشد.

آلوده كردن هوا و آب آشاميدنی مردم، جلوگيری از تابش آفتاب به خانه مردم، اينها مسائلی است كه به شدت در اسلام مورد توجه قرار گرفته و حرام اعلام شده، چه بسا كه در قيامت كسی را به محاكمه بكشند و بگويند شما، قاتل هستيد. و او هم بگويد من يك مورچه را هم زير پای خود له نكردم، در جواب به او می گويند، آب، هوا و شهر را آلوده كردی و هزار و دويست بدن در مقابل آلودگی هايی كه ايجاد كردی نتوانست مقاومت كند، مريض شد، وبا، حصبه و سرطان گرفتند و جنابعالی در قتل آنها دخيل هستی.

حتی رسول خدا صلی الله عليه و آله می فرمايد: تمام مراكز غذا فروشی بايد از طرف مأمورين دولت، با حقوقی كه از بيت المال به آنها می دهند و استخدام می كنند مورد بازرسی قرار بگيرند، اين را هزار و پانصد سال قبل فرمودند، دولت ها بايد مراكز غذاخوری را بررسی كنند. اگر غذای مانده، خراب، بدبو و فاسد ديدند، همه را نابود كنند




پر بازدید ترین مطالب سال
پر بازدید ترین مطالب ماه
پر بازدید ترین مطالب روز



گزارش خطا  

^