عقل: محرم راز ملكوت، ص: 281
پس، پيامبر آمده است كه رابطه مردم را با همه پاكيزگی ها و حلال ها آزاد اعلام كند و ارتباط با تمام مايه های آلودگی و نجاست و پليدی را بر آن حرام سازد.
علم نمی تواند حرام خدا را حلال كند
اگر عده ای بگويند: درست است كه آنچه خدا بر مردم حرام كرده آلودگی و پليدی می آورد و ضرر دارد، ولی ما با استفاده از علم دستگاه هايی اختراع كرده ايم كه اين آلودگی و خباثت و پليدی را از آن ها می گيرد، می گوييم: علم و ابزار علمی نمی توانند حرام خدا را حلال كنند.
اصلاح گوشت خوك!
مثال روشن اين معنا كه بسياری از مردم جهان به آن آلوده هستند و در قرآن هم حرام اعلام شده گوشت خوك است. قرآن در چهار آيه مختلف درباره حرمت گوشت خوك سخن گفته [2] و می فرمايد:
«إنما حرم عليكم الميتة و الدم و لحم الخنزير ...».
جز اين نيست كه خدا (برای مصون ماندن شما از زيان های جسمی و روحی) مردار و خون و گوشت خوك را بر شما حرام كرده است.
«قل لا أجد فی ما أوحی إلی محرما علی طاعم يطعمه إلا أن يكون ميتة أو دما مسفوحا أو لحم خنزير فإنه رجس أو فسقا ...».
بگو: در احكامی كه به من وحی شده خوراك حرامی را بر خورنده ای كه ميل دارد آن را بخورد نمی يابم، مگر آن كه مردار يا خون ريخته شده از رگ های حيوان يا گوشت خوك باشد كه يقينا همه نجس و پليدند.
گوشت خوك به اين علت حرام شده كه گوشتی آلوده و به تعبير قرآن رجس و خبيث و پليد است. امروزه، ثابت شده كه موجودات ريز ذره بينی ای در اين گوشت زندگی می كنند كه برای بدن انسان مضرّند و توليد آلودگی می كنند. با اين حال، عده ای می گويند ما دستگاه هايی