فارسی
چهارشنبه 23 آبان 1403 - الاربعاء 10 جمادى الاول 1446
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه

ايمان و آثار آن، ص: 270

آثار دينداری واقعی در قرآن (2)

بسم الله الرحمن الرحيم

الحمد لله رب العالمين و الصلا و السلام علی محمّد و اهل بيته الطاهرين صلوات الله عليهم اجمعين

در نگاهی كوتاه به آثار دينداری به معنای واقعی در آيات كتاب خدا قرآن مجيد، ما می بينيم كه اين آثار تقريباً در اغلب سوره ها آمده است. آدرس تعدادی از اين آيات بيان می شود، و هر كس می تواند با مراجعه به قرآن مجيد آن آثار را ببيند. چنين كسی می تواند پيش خود حساب كند، اگر در مملكتی مثل مملكت خودمان كه طبق آمار رسمی حدود هفتاد ميليون جمعيت دارد، همه ديندار به معنای واقعی بودند و از وجود همه آن ها اين آثار و اين بركات آشكار می شد، مملكت ما چه مملكتی می توانست باشد.

يكی از آن آياتی كه پانزده اثر از دينداری واقعی را بيان می كند، آی صد و هفتاد و هفت سور مباركه بقره است. از اين آيه تا نزديك به آخر سوره آل عمران، آيه صد و نود و يك، آثار دينداری به معنای واقعی بيان شده است؛ هم چنين، در اواخر سور مبارك فرقان، از آيه شصت و سه به بعد: وَ عِبادُ الرَّحْمنِ الَّذينَ يَمْشُونَ عَلَی الْأَرْضِ هَوْناً وَ إِذا خاطَبَهُمُ الْجاهِلُونَ قالُوا سَلاماً ...، و سور مبارك معارج در اواخر قرآن، از آی بيست و دوم به بعد: إِلَّا الْمُصَلِّينَ .... آثار دينداری بيان شده است.

اگر كلّ جامعه، همگی ديندار واقعی باشند، طبق اين آيات، در آن جامعه فتنه نخواهد بود؛ فساد نخواهد بود؛ اضطراب و ندامتی نخواهد بود؛ ابداً مال مردم خوری نخواهد بود؛ گناه كبيره نخواهد بود.




پر بازدید ترین مطالب سال
پر بازدید ترین مطالب ماه
پر بازدید ترین مطالب روز



گزارش خطا  

^